NYC

Tänkte berätta lite om New York turen. Vi lunch åkte vi buss till New York City. Det var så häftigt när man började se skylinen (de höga skyskarporna). Det var en häftig känsla!
Vi åkte en rundtur och såg Times Square, Broadway, åkte båt så vi såg Frihetsgudinnan, ground zero, Empire state building m.m. Vid ground zero har de ett hus som är det högsta jag har sett och jag kunde inte tro det när de sa att World trade center var dubbelt så höga.
Efter rundturen fick vi två timmar fri tid i NYC. Vi åkte upp i Rockfeller Center och såg ut över New York, det var en maffug utsikt. Sedan gick vi till en fontän nära Central Park, det var den fontänen som skådespelarna från tv-serien "Vänner" är i i början av varje avsnitt. Efter det gick vi för att leta efter någonstans att äta. Det tog ett tag men slutade med att vi åt "välj din egen pasta". Det var väldigt gott! New York var stort och så häftigt, men det tar ett tag att ta in allting. Så det känns bra att jag har chans att åka dit fler gånger!
Det roliga var att alla gick och sa att de ville se kändisar. Ni blir väl inte förvånade när jag säger att jag var en av dem?! :) Och vem tror ni det är som pekar ut den enda kändisen vi såg? Jo då kära vänner, det var jag :) Tyvärr var det ingen superstor kändis, det var tyvärr inte ens en amerikan men men. Det var tennisspelaren, haha och nu föll namnen bort. Det var en svensk tennisspelare i alla fall ;)
Gick tillbaka till bussen. Visste att den skolan som Martina var på också skulle ha sina bussar där så jag stannade utanför för att se ifall jag skulle se henne. Förstår inte varför men jag har minnesluckor därifrån. Jag kommer bara ihåg att jag hörde någon skrika och sen hade jag Martina i min famn. Det var så otroligt kul att se henne!! Vi bara stod och kramades :)
Det kändes verkligen bra att träffa henne!

Så för att sammanfatta det: New York är en stor och häftig stad och det var så kul att besöka den!

Bilder kommer senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se