Ny dag - Ny president

I dag gick jag upp innan jag började jobba och gjorde äpplekaka. Det gick förvånansvärt bra. In i ugnen precis när jag skulle börja jobba och medans den var inne så städade jag lite, bäddade och tvättade. Precis när jag tog ut den kom min värdmamma hem. Hon var så glad! Vi skulle ha lite party men den blev tyvärr inställd så all mat som min värdmamma köpt fick jag och värdmormor smaska på istället. Men synd var det. Hon hade till och med köpt champagne. Så den står nu oöppnad. Vilket party skämtade vi! Men jag tyckte precis som min värdmamma att det var riktigt synd. Men vi var glada ändå.
Och min äpplekaka var riktigt uppskattad :)

På eftermiddagen när jag jobbade igen var jag ensam med de två minsta. Vi var utomhus och sen åt vi middag och efter det lekte vi. Sen kom de andra hem och då var det lek, middag och bad som gällde.
Efter att jag hade slutat åt jag och snart ska jag äta lite efterrätt!
Sen ska jag sova, är så himlans trött att ögonen nog bara är halvt öppna. Jag får skylla på Obama, det var han som höll mig uppe halva natten igår! Tittade på hans tal. Det var riktigt bra (extra kul att lyssna då jag tänkte på vad jag lärde mig i kursen "Tala inför andra"). Bra tal var det i alla fall och jag log :) Men samtidigt tyckte jag det var väldigt tråkigt att lyssna på McCains tal, jag kunde se hans besvikelse och tänkte på alla de som röstat på honom och hur mycket han lagt ner på kampanjen. Han höll ett känslosamt tal.

Japp, så därför är jag väldans trött nu och ska absolut inte vara uppe lika sent idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se