Gårdagens äventyr

Igår jobbade jag tio timmar. Men det gick :)
På morgonen tog jag tre av barnen till gymmet. Lämnade den minsta på daycare och tog de andra två och badade. Det var riktigt kul! Jag fick också plaska runt lite i vattnet :)
Körde den stora bilen och det gick bra! Gav dem mat när vi kom hem.
Sen åkte jag med de två äldsta till shoppingcentret och gick till ”Build a bear”, ett ställe där man väljer en nalle, sen stoppar man den och ger den ett hjärta, sen får man välja kläder om man vill och i slutet sätter man sig vid en dator och ger den ett namn osv.. Hur mysigt som helst! De gjorde en varsin och det var kul att se :)

Efter detta lilla äventyr åkte vi hem där jag plockade iordning lite, tvättade och lekte med den lilla. Sen var det middag, vilket inte riktigt gick som jag ville. Men lite mat fick de i sig. Sen gick jag på promenad med alla tjejer.

Efter det var min arbetsdag slut! Louise kom och hämtade mig och vi åkte runt till en massa Halloween affärer. Kul! Vi pratade om så mycket och hade så mycket att säga att historierna bara blev halvklara innan någon sa ”åhh, det måste jag berätta, men det tar vi sen”. Men det var riktigt trevligt! Kvällen avslutades med mitt första besök på en Mc Donalds här i USA. Gott!
Sedan åkte vi tryggt och säkert hem ;)

Nu har vi en massa saker att göra också! Från att säga ”vad ska vi göra?”, säger vi nu istället ”vart ska vi börja?”. Ser fram emot allt :)

När jag kom hem berättade min värdmamma att en timme efter att jag hade blivit hämtad av Louise ringer min LCC. Det första min värdmamma tänker är att jag har åkt till min LCC och sagt att jag inte trivs och nu ringer han. Men så var det inte, han ville bara kolla läget. Haha, jaa ni :)

Nu ska jag åka iväg och träffa Louise innan jag börjar jobba.

Kommentarer
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

HAHAHA och min rivstart igår när jag skulle hem då. Den va..eh..härlig!



Kram!

2008-10-01 @ 18:58:51
URL: http://louisesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se