Lördagens utflykter


Dagen började med att jag skulle ta den äldsta tjejen till hennes fotbollsträning. Den näst äldsta tjejen skulle också följa med. Fick vägbeskrivning och vi gav oss iväg. Stolt och nöjd hittar jag vägen och vi är till och med tidiga!
Tittar på träningen och leker med tjejen. När träningen är slut beger vi oss hemåt. Men nu var det lite klurigare att hitta tillbaka. Tror först att jag kört för långt, men sen visar det sig att det har jag inte. Sen svänger jag höger och kör och kör och tänker att nu har jag kört vilse. Kommer tillbaka till samma korsning ovh tar envist höger igen. Men tänker att jag fortfarande är vilse. Min äldsta tjej säger då: "Mathilda, om vi kommer tillbaka hit igen, ta och sväng åt andra hållet då". Tack för tipset ;) Men jag hittar en annan sväng att ta och tar den och efter en stund var jag back on track igen :) Kom hem till slut!

Jag och värdmamman gav barnen lite lunch innan vi packade in alla barnen i bilen och åkte till ett ställe där de hade lite happenings. På vägen stannar vi för att köpa kaffe, först beställde jag en varm choklad men min värdmamma tyckte att jag skulle öva på kaffedrickandet så det slutade med en kaffe ;) Inte den godaste drycken men det kommer....
Platsen dit vi åkte hade stånd, pumpor, hoppborgar osv osv. Mycket folk!! De tre äldsta barnen red ponnyridning, de åkte en tågkarusell, hoppade hoppborg och målade pumpor. Mycket trevligt och barnen hade kul!
Efter det åkte vi till mina värdmorföräldrar i bergen, var helt fascinerad vilket gjorde min värdmamma mycket glad. När vi kom dit fick jag en rundvisning av huset och de visade mig utsikten och jag fick titta i en kikare. Och vilken utsikt! :)
Sedan åkte vi hemåt och min arbetsdag var slut. Men det var en mycket mycket bra och rolig sådan!!

Louise kom och hämtade mig och vi åkte till shoppingcentrat. Provade Halloweenkostymer och sen provade vi en massa fina klänningar :) Efter det tänkte vi gå på bio men istället åkte vi och åt på "Fridays". Där var det liv och rörelse :) Vi åt kyckling med grönsaker. Mycket gott men starkt!
Sedan köpte vi "Swedish Fish", när jag betalar står jag och pratar med Lousie på svenska så när jag får växel tillbaka säger jag automatiskt "tack så mycket" ;)
Vi satte oss i bilen och åkte till downtown Albany, Gick till en jättefinpark och sedan åkte vi runt en sväng. Men det var läskigt och jag kan ärligt erkänna att jag var rädd, vi var rädda. Vi såg gäng på gatorna och man visste inte vad de höll på med. Så vi begav oss hemåt till vårt trygga område.

En jättebra lördag då jag hann med en hel del roliga äventyr!

Idag ska jag snart träffa Lousie och vi har en dag fullspäckad med aktiviteter! Ser jag fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se