Filminspelning

När min värdpappa för några veckor sedan kom hem och berättade att han hade gått förbi en filminspelning med Angelina Jolie och sett skådespelaren Liev Schrieber som också har en roll i filmen tyckte jag att det lät så häftigt. Jag sa att det vore en dröm att få se en filminspelning. Lite komiskt så kom nu samma film, filmen "Salt", hit till Albany för att spela in en scen.
Så idag for jag ner dit för att ta mig en titt. Åkte upp i utsikttornet där man såg det hela väldigt bra. Helt plötsligt ser jag att alla bilar börjar åka baklänges. Jag var tvungen att blinka för att se att det verkligen stämde, och det gjorde det. Då förstod jag att det var ju bilarna som var med i scenen. De backade tillbaka, sen körde de framåt och sen backade de tillbaka och så körde de fram igen. Jag har aldrig fattat att även trafiken är med i filmen, jag har alltid trott att det är allmänheten som typ åker förbi. Fast nu när jag tänker efter så är det ju inte allmänhetens bilar som åker brevid i actionfilmer då de skjuter hejvilt. Men jag har aldrig riktigt fattat hur det gör. Men nu fick jag en inblick i det. En lastbil fanns med i trakfiken och det var på den allt hände. Där stod det en person när de åkte (vad personen gjorde såg jag inte), sen när de stannade och bara filmade lastbilen hade jag hittat en annan bra plats att stå på och då var det flera personer på lastbilen. Så himla coolt att se!
Så nu har man sett en filminspelning. Riktigt häftigt! Även om man inte kunde komma så nära eftersom det filmades på en motorväg. Men imorgon ska jag ner och ta kort igen, för då kan det vara självaste Angelina Jolie som är där!

När jag skulle åka hem hamnade jag brevid en kö med bilar som alla blinkade med varningsblinkers. De kom från inspelningsplatsen (jag hade sett dem tidigare). Mitt i tunnel så stannar dem och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag kommer ju inte fram så jag stannar också. Det visar sig att de inte vet vad de ska så efter en liten stund släpper de förbi mig. Wow, jag tyckte det var såå häftigt!

Kom lite fel på hemvägen, eller ganska mycket fel. Jag körde runt på platser jag aldrig hade varit på och även om det var dagsljus så ville jag inte vara där. Efter att jag kände mig riktigt vilsen körde jag in någonstans och hittade till min lättnad GPS:en i bilen. Tog en liten stund innan jag fattade hur man gjorde men sen fungerade det. Vägen den visade att jag skulle åka för att komma rätt hade jag aldrig fattat. Jag hade verkligen irrat runt. Men hem kom jag vilket var riktigt skönt!

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se