Trötta ben

Att vara envis kan vara både bra och dåligt. I dag var det bra. Tog på mig löparskorna och sprang ut och sprang. Tack vare min envishet sprang jag mer än vad jag orkade. Trots trötta ben känns det bra och jag kan vara stolt över mig själv. Har varit lite för mycket godis de senaste dagarna pga påsken och det svenska godiset. Nu ska det bli mindre godis och mer träning. Godis enbart på fredagar och lördagar. Det har jag lovat mig själv.

Tack "anonym" för den fina kommentaren. Ber om ursäkt över att jag inte skrivit om veckan med min familj än. Har tänkt det varje dag men det har kommit annat iväg. Myckeyt snart kommer det. Det lovar jag.

Kommentarer
Postat av: Julia

Du ska verkligen vara stolt över att du sprungit, det önskar jag att jag också orkade. Det är okej, vissa dagar är ganska bra och andra mer eller mindre katastrof. Jag ska byta familj. Pratade med min LCC idag och hon ska prata med min värdmamma på måndag och boka in ett möte, sedan börjar rematchen. Jag ville inte ta det innan för jag ska på bal på lördag :) Jag ska byta dels för att det är jobbigt med barnen men också för att jag känner att min personlighet inte passar in i familjens livsstil. Men jag är lite orolig att min värdmamma ska ta det på fel sätt :/ Men hon är väldigt snäll så det går nog bra. Jag ser fram emot att få läsa om hur det var när din familj var här! Kram

2009-04-16 @ 05:22:19
URL: http://hornebrant.blogg.se/
Postat av: erica

tack , väntar med spänning :)

2009-04-16 @ 07:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se