Min födelsedag

Igår var det alltså min dag.

Dagen började med att min värdfamilj plus värdmormorn och morfarn kom upp till mitt rum och sjöng för mig.
Gick ner och åt en mycket god frukost bestående av våfflor. Efter det öppnade jag presenter. Fick mycket fint och blev jätteglad!
Av mina värdmorföräldrar fick jag en korg från South Carolina gjort av gräs. Såg när dem gjorde sådana när vi var där nere så det var kul att få en.
Av både min värdfamilj och av morföräldrarna fick jag jättefina kort där de hade skrivit jättefina saker om mig. Det värmde så otroligt mycket.
Sen öppnade jag presenterna från Sverige (från min familj, släkt och vänner) samtidigt som jag pratade med min familj på Skype. Fick mycket fint och jag blev jätteglad! Dem där hemma verkar veta att jag saknar svenskt godis! Och att jag tycker om kungafamiljen. Haha!
Fick ett helt underbart kort av min syster. Blev helt tårögd när jag läste det.

 

Det finns inget bättre än svenskt godis!

Efter all paketöppning följde jag med min värdfamilj till poolen där det blev sol och bad. Märkte det inte förrens jag kom hem, men jag brände mig. För ovanlighetens skull!


Kom hem och vi åkte till Cheescake Factory för middag. Mycket gott och trevligt! Dock lite rörigt några gånger med fyra barn. Servitören kom med en liten glassskål med ett ljus i till mig. Egentligen skulle personalen kommit och ha sjungit men all personal var upptagen. Men det gjorde ingenting för min värdfamilj tog ton och sjöng för mig.
Beställde cheesecake som vi tog med oss hem.

 


När vi kom hem tog jag och min värdmamma en promenad. Så trevligt! Det var fortfarande riktigt varmt ute, härligt!
Kvällen avslutades med choklad cheesecake. Så gott men mycket mättande.



Hade en perfekt 20 års dag i USA.
Tack för alla presenter!
Tack för alla grattis hälsningar!
Tack för all kärlek! Det värmer att få så mycket kärlek. Är det verkligen mig de pratar om?

Igår var en sådan dag då jag kände mig så lyckligt lottad. Inte bara för att jag fick presenter från två familjer (något som min pappa sa att jag inte skulle vänja mig vid) utan för att jag har så kärleksfulla och härliga människor runt omkring mig, både här och på andra sidan Atlanten. Det märks extra tydligt på sin födelsedag men jag vet att dem finns där för mig alla dagar, året runt, och för det känner jag mig så lyckligt lottad. Tack!

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se