Måndag

Så var det måndag. Jobbade flera timmar på morgonen. Den minsta var sjuk och sov länge så jag kunde vara effektiv. Plockade fram kläder till semestern till ALLA barnen. Oj, vad bra det kändes. Det är bara måndag men alla barnens kläder är packade. Inte illa!
Så var det bara min egna packning. Kläderna plockades fram igår men mer orkar jag nog inte göra idag. Förkylning, huvudvärk och ont i örat sätter stopp för det. Hade lite rast mitt på dagen och när jag kom tillbaka tog min värdmamma med sig alla barnen och åkte till deras mormor. Skönt! Jag plockade undan och städade lite och nu vilar jag innan jag ska på au pair möte. Har jag tur kan jag bara åka dit och säga hej och sen kan jag åka hem igen och vila.

Nu när det har blivit lite svalare är det svårare att packa. För någon helg sen när det var sådär jätte varmt hade det varit lätt att packa ner alla sommarkläder för man hade känslan inne. Nu är känslan inte riktigt där så nu när jag packar tänker jag: "Behöver jag verkligen bara shorts och klänningar? Vad sägs om ett par jeans i alla fall, eller en extra tjock tröja?". Men jag behöver bara sommarkläder, för det kommer att vara så varmt!
Varje dag visar dem en låg och en hög temperatur i tidningen. Den här veckan kommer det högsta varje dag i Albany att vara runt 68 farenheit och det lägsta runt 47. När vi åker till South Carolina kommer det högsta att vara runt 83 farenheit och det lägsta runt 68. Alltså kommer Albanys högsta vara South Carolinas lägsta. Hänger ni med?
Dock visar det regn men jag hoppas innerligt att den prognosen kommer att ändras. Underbart kommer det att bli i vilket fall. Åhh vad jag längtar!

Nu hoppas jag bara att jag frisknar till! Vila och sen au pair möte.
Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: CT

antar att du bor i new york hehe.. sjalv bor jag i D.C sen 5 ar tillbaka! hur trivs du?

2009-05-12 @ 03:48:50
URL: http://lethavecoffee.blogg.se/
Postat av: cassandra

hej tänkte bara fråga om du har några bilder på ditt hus och sånt, det skulle vara jätte roligt att se! tack för en super blogg! :D

2009-05-12 @ 17:07:37
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se