Lucka 22: New York City

Staden som aldrig sover; New York City!

Och det stämmer, det händer alltid saker i New York. Under min tid i USA besökte jag NYC så ofta jag kunde. Man kunde aldrig få nog av den staden, av alla människor, av alla gula taxibilar.
Oavsett hur man mådde när man åkte till NYC så lämnade man staden på det bästa humöret och med ny energi. NYC är som en stor energikälla, man kan inte annat än dras med och må bra när man är där.
Oavsett hur många gånger jag var i NYC var jag alltid tvungen att gå förbi Times Square. Titta på allt folk och varje gång fick jag en sådan Wow-känsla.
Förutom att ha sett Frihetsgudinnan, Times Square och Empire State Building har jag promenerat i Central Park, sett på ishockey och basket i Madison Sqaure Garden. Jag har gått luciatåg, firat Midsommar, sett den stora granen vid Rockfeller Center och gett mig ut på isbanan som Bambi på hal is. Jag har mött familj och vänner, sett filminspelningar och missat sista tåget hem och letat hotellrum mitt i natten. Och jag har shoppat. Som sagt, det händer alltid något i NYC och man kan inte få nog utav staden. Så är det bara!
New York kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se