The Knicks

I Söndags var det NYC som gällde. Kom upp vid elva och mötte Cecilia. Satte oss på Starbucks och efter det gick vi till Madison Square Garden.
Så häftigt att ännu en gång komma in i arenan. Kikade runt lite, köpte en sån där hand och sen gick vi och satte oss. Hade väldigt bra platser. Det var mycket folk och en bra stämning. Jag rös när de presenterade The Knicks, lamporna blinkade och alla applåderade. Så häftigt!
Nationalsången sjöngs också innan matchen började.

  





  



Sen drog basketmatchen igång mellan The Knicks och Dallas Mavericks. Det var kul att titta på, basket är roligt och det händer alltid något. I pauserna hade de lite roliga tävlingarna osv plus dansare. I en paus visade dem på tv:n en man som friade till sin flickvän. Riktigt romantiskt! Och man såg hur förvånad hans tjej blev.
I en annan paus visade dem att tennisproffset John McEnroe satt i publiken. Kul! Det var den enda kändisen de visade. Dock tyckte jag att varje person jag såg var en kändis. Man har ju sett i tidningar bilder på kändisar som tittar på basket så jag zoomade in dessa platser och tog kort. Bara för att det kunde ju ha varit någon kändis.





 






Ser inte det här ut som en bild som tagen ur en skvallertidning? Någon av dessa måste ju vara en kändis...


Vi tyckte han han i mössa och röd/rosa tröja såg ut att vara en kändis.

  



Vi hejade med våra "händer" och ropade "Defense, defense". Kul!
Dock gick det inte så bra. Första halvan av matchen gick bra men sen gick det utför. När matchen var slut slut hade The Knicks 78 poäng och Dallas Mavericks 128 poäng. Illa!
Men det var hur kul som helst att se NBA basket i Madison Square Garden. Verkligen en upplevelse och en sak jag alltid velat göra.





Efter matchen promenerade vi i NYC, som jag har saknat den staden. Gick in i en skandinavisk affär och kikade lite. Sen började våra magar kurra och det blev dags för middag. Har alltid velat äta på "Olive Garden" precis vid Times Square så vi gick dit. Och det var verkligen jättebra! Något jag verkligen kan rekommendera. Bra priser för att vara på Times Square, hur fint som helst. Stora fönster överallt så man kan se ut över Times Square. Bra service, gratis sallad till maten och de fyller på drickan hela tiden. Jättegod mat också. Jag tog en kyckling med pasta och broccoli som var så god. Extra plus till att vi fick en snygg och trevlig servitör vid namn Kevin. Inte illa alls! Dit ska jag gå fler gånger och funderar på att gå dit när mina föräldrar kommer på besök.

 



 





Jag hann faktiskt med tåget den här gången. Tåget var till och med 15 minuter försenat. Hade haft en jättebra dag i New York City med Cecilia. Tack! Grym basketmatch och trevlig middag med trevligt sällskap. Kan inte bli bättre.
Tycker dessutom att det är riktigt mysigt och skönt att åka tåg. 2 1/2 timme då jag inte kan göra annat än koppla av. Det är lugt och skönt på tåget. Ingen dator att sitta vid. Det är bara jag. Oftast brukar jag bara lägga mig över sätet, blunda och lyssna på musik samtidigt som jag tänker och filosoferar. Man är alltid så lycklig också när man sitter på tåget hem från NYC.
Den här gången läste jag "Twilight" i två timmar och den sista halvtimmen lyssnade jag på musik. På tågresan slappnar jag verkligen av. För det finns inget annat jag kan göra. Perfekt!

Kanondag i New York City med andra ord! En upplevelse jag sent kommer att glömma!




Se NBA basket i Madsin Square Garden, check!

Kommentarer
Postat av: josefin

ÄLSKAR DIN HAND !!!

2010-01-27 @ 20:53:23
Postat av: emma

hejsan!

Hur mycket kostar en biljett till en sån match?:)

//Emma

2010-01-27 @ 23:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se