Midsommar i NYC del 1 av 2

Igår var det alltså Midsommar och det firade jag i NYC.
Åkte ner tidigt så jag kunde spendera så mycket tid som möjligt i staden. Har verkligen saknat den.
Tog som alltid en tur till Times Square och där var man helt plötsligt med på en billboard. Inte riktigt kanske, men det låter coolt att säga det. Forever 21 hade öppnat en ny affär och de hade som en kamera där. Kul!






Ser ni mig?





Sen hade jag tagit reda på att det pågick en filminspelning i NYC med bland annat Owen Wilson och Steve Martin. Så jag begav mig på jakt efter den.
När jag började se bekanta skyltar började det pirra lite extra. Att de skulle skylta stort med "To set" var ju extra trevligt! Tyvärr såg jag inga kameror utan det sista jag såg var bara en skylt där det stod "To set" som såg ut att peka in mot en byggnad. Men jag vill ju vara säker, så jag gick fram till vakten och frågade. Det stämde, de spelade in inomhus hela fredagen. Kanske skulle de komma ut på lördagen. Jaja, man kan inte ha tur jämt.




Skyltar sonm hjälpte en riktigt bra!

Sen promenerade jag till The Met (Metropolitan Museum of Art). Har alltid velat besöka det bara för att det är så populärt. Gick runt där inne lite grann. Var inte så sugen på museum men det var kul att ha varit där. Stort var det, riktigt stort.


Central Park


The Met












Glass blev det efteråt i värmen.

Promenerade runt i NYC. Sen åkte jag längst ner i Manhattan och tog Staten Island färjan ut till Staten Island. Tog kort på NYC vyn och även på Frihetsgudinnan. Sen gick jag av och tog samma båt hem igen. Kul!




























Jättegod mango is/smoothie




Promenerade boardwalken där vid vattnet. Har aldrig riktigt varit där. Men oj så fint det är. Verkligen jättemysigt!
Sen begav jag mig till Midsommarfirandet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se