Var är jag? Vad gör jag?

Eftersom detta är en Au pair blogg har jag inte skrivit så mycket sedan jag kom hem. Men så såg jag att någon frågade så jag tänkte bara berätta lite kort.

När jag kom hem tog jag det lugnt i en vecka. Andra veckan tog jag tag i jobbsökandet, besökte Arbetsförmedlingen osv. Men i början på den tredje veckan åkte jag till Norge och Oslo. Bodde hos en vän och bestämde att jag skulle bo där fram till jul och jobba osv. Sökte jobb men det kändes inte bra. Så istället för att dela ut CV:n gick jag runt och turistade istället. Efter en vecka bestämde jag mig för att åka hem.
Kom hem och sökte på jobb. Inom en vecka hade jag till min glädje fått jobb, på Mc Donalds. Det känns så bra och jag är så glad att jag överhuvudtaget fick jobb.
Så nu är mitt mål att bo hemma och jobba fram till våren någon gång. Vad som händer efter det får vi se. Oavsett vad det blir så behövs pengar.

Så detta var lite om vad som har hänt i mitt liv sen jag kom hem och vad jag gör just nu.

Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vad bra att du har fått jobb. :-)

2010-10-31 @ 07:15:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Vill bara säga att jag beundrar dig som klarade att stanna i två hela år! Själv var jag au pair i England i ett halvår och tyckte det var riktigt tufft. Ett stort credd till dig! :D

2010-10-31 @ 19:21:02
URL: http://karlssonjohanna.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se