Happy New Year!

2011 var ett kanon år. Hann till och med 2 resor till USA, inte dåligt!
Spännande att se vad 2012 bjuder på.

Min plan var att lägga ner bloggen nu när 2011 blir 2012, men jag är inte redo än. Trots att mitt bloggande har varit riktigt dåligt så är min ambition att skriva några saker till innan jag är redo att stänga ner bloggen.

Hoppas ni, mina kära läsare, hänger med mig in i 2012.

Gott nytt år!!!

God Jul mina kära bloggläsare!


Jul i USA 2008!


Saknad och hemlängtan

Fick en fråga från Ida som undrade om jag kände hemlängtan till USA och min värdfamilj.
Mitt svar blir: Varje dag!

Jag tänker på min värdfamilj och USA varje dag. Men alla dagar är inte jobbiga. Däremot finns de dagar då jag känner mig ledsen och saknar dem så det gör ont. Men det är något jag lär mig att hantera och leva med. Det är inte alltid lätt men jag försöker och det går.
Nu runt jul är det lite jobbigare men då har jag sysselsatt mig med att köpa julklappar och en stort paket fyllt med julklappar skickades till USA.
Det är svårt att förklara. Jag byggde under två års tid upp ett liv där och helt plötsligt ska man lämna det. Jag hade tur som fick en underbar värdfamilj och jag vet att jag alltid kommer att ha kontakt med dem. De kommer alltid att vara min amerikanska familj och jag kommer alltid att ha ett andra hem i USA.
Jag har varit borta i lite mer än ett år men har ändå haft turen att åka och hälsa på dem två gånger, sammanlagt en tid på 6 veckor. Det är inte illa!

Så ja, jag känner ofta en hemlängtan till USA och min värdfamilj. Vissa dagar jobbigare, visssa dagar är det jättebra. Men jag lär mig att hantera det.

Jag ser fram emot mitt nästa besök, även om jag inte vet när. Och jag längtar tills den dagen då jag får visa dem Sverige. Det här är bara början...!


Min julklapp jag fick förra året från barnen. Den kramar jag när saknaden blir för stor och jobbig. Det hjälper!Skvaller när det är som bäst!


Sista dagarna i USA

Tiden gick alldeles för fort och helt plötsligt var det bara ett par dagar kvar.
Bakade chocolate chip cookies med den minsta tjejen.

 Jag var barnvakt den sista helgen åt all fyra barnen. Vi åkte till Build a bear så alla barnen fick göra en varsin nalle. De följde också med mig när jag köpte några julklappar.
På kvällen hade vi filmkväll och myste. Resten av helgen blev det lek, mys, spel osv. Det var mycket jobb men samtidigt helt underbart att få spendera tid med mina älskade barn.

Sen kom dagen då det var dags att åka hem igen. Jättejobbigt som alltid!
Min värdmamma skjutsade mig till flygplatsen och innan hade vi lunch på "Cheesecake factory". Så gott!


Avocado eggrolls
Red velvet cheesecake

Min resväska vägde precis så mycket som den får väga. Vilken tur!
Tur hade jag också när det kom till mina flygresor på hemvägen. Allt funkade, allt var i tid och min väska försvann inte.

Hade haft tre helt underbara veckor hos min Amerikanska familj!

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se