Semester

Ganska bra gissat!
Australien och Thailand är länderna jag ska besöka.

Ska vara borta i två månader och åker nu på måndag så tyvärr blir det ett uppehåll från bloggen då. Ber om ursäkt för det. Ni är så många som tittar in här varje dag och det gör mig så glad. Vet att jag inte har uppdaterat så som jag skulle ha velat. Men vet att nu till våren är en tid då många funderar vad de ska göra till hösten och kanske då funderar på att åka som au pair. Så när jag kommer hem lovar jag att uppdatera bloggen flitigt. Ge tips och ideér och skriva mycket!

Förra veckan var jag och pratade på två au pair möten och jag blir så avundssjuk på alla som är påväg att åka iväg.
Att åka som au pair är något av de bästa jag har gjort. Man lär sig så otroligt mycket, man blir mer självständig och växer som person. Jag reser själv nu när jag ska iväg och det hade jag aldrig vågat utan au pair livet som erfarenhet.

Så nu ska jag uppleva nya länder och kulturer! Har verkligen resfeber nu.

Hoppas vi hörs när jag kommer hem igen i början av mars!
Vänner från världens alla hörn

När man åker som au pair får man inte bara uppleva den amerikanska kulturen och träffa amerikaner. Man träffar också många andra au pairer som kommer från världens alla hörn. Häftigt att få ta del av andra kulturer också.

Om en vecka åker jag för att hälsa på dessa tjejer, som jag träffade när jag var au pair, i deras hemländer.
Någon som kan gissa vilka länder jag ska till?


Pengar

Fick en fråga om hur jag fick ihop pengar så jag hade pengar kvar när jag kom hem till Sverige igen.

Jag sommarjobbade innan jag åkte till USA och de pengarna behövde jag inte använda i USA då man får lön direkt när man kommer dit. Man får lön, 197 dollar, varje vecka så man har så man klarar sig. Jag kunde till och med spara.
Så har du lite sparpengar kvar hemma i Sverige så klarar du dig!Emma, som skickade en fråga om att bila genom USA får gärna höra av sig igen då din adress inte fungerade.


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se