Shopping i NYC

Jag har aldrig riktigt åkt till New York City bara för att shoppa. Men det var vårt mål när jag och Martina begav oss dit i lördags. Det blev en dyr men mycket bra resa!
Köpte kläder som jag är mycket nöjd med (ska visa dem en annan dag). Det blev bara höstkläder men man måste ju investera i framtiden! Förutom alla klädaffärer hann vi också med ett besök på Times Square där jag mötte en Norrköpingsbo. Hur stor är chansen att man möter en person från sin hemstad mitt på Times Square i NYC?
Vi åt också en mycket god sushi lunch där servitrisen skrattade hur mycket som helst när hon såg alla mynt vi lämnat i dricks. En yoghurtglass och en pretzel slank också ned emellan shoppingen, plus ett besök i M&M affären.
En mycket lyckad dag! Som dock kunde ha börjat hur dåligt som helst. En fågel sket nämligen precis emellan oss, hur tur är inte det? Det var såå nära att någon av oss blev träffade. Usch!
Den här gången åkte jag buss till NYC och det är så kul att sitta och titta ut genom fönstret. Känslan man får när man ser skylinen av New York City går inte att beskriva. Så häftigt!

 
 

Yoghurtglass med jordgubbar, chocolate chips och annanas!




 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se