Jag ska pa Emmy galan

Jag ska pa Emmy galan! Kan inte fatta det, men dit ska jag!

Pa sondag hander det. Jag ska ga pa samma roda matta som kandisarna, tillsammans med kandisarna.

Ni vet nar man har drommar som man vet inte kommer att bli uppfyllda men man drommer om det anda. Detta ar en san drom. Och nu blir den sann. Jag kan inte fatta det och kanner for att hoppa och grata av gladje pa samma gang. Kan inte fatta att denna drom blir sann. Pa sondag, om 2 dagar. De som kanner mig vet att jag alskar kandisar och att fa gora en sak som detta ar....jag finner inga ord.

Jag ska fa vara med om nagot jag bara last och kunnat dromma om. Som sagt, jag kan inte fatta det men jag ar sa forvantansfull.

Lovar att uppdatera om hur det var.



San Diego

Nu ar vi i San Diego. Planen var stranden men det ar molnigt och ganska kallt sa vi far se hur det blir. Vi har haft toppenvader under hela resan men sa fort vi vill till stranden blir vadret daligt. Ar nog inte meningen att vi ska till stranden under denna semester.

Ikvall blir det baseball. Sa kul! Och ol och korv med brod ocksa. Precis som det ska vara.

Imorgon beger vi oss till LA. Till LA, den stad jag alltid dromt om. Ser sa fram emot det.
Men att saga hej fa till den har gruppen kommer att vara jattejobbigt. Kommer att grata. Grat nastan igar nar vi hade var sista middag tillsammans. Jag alskar dem och vi har haft sa kul ihop!

Las Vegas var nagot alldels speciellt! Jag hade sa kul! Lovar att skriva mer om det och visa bilder nar jag ar hemma igen.

Nu ska jag ut i San Diego. Blir att ta med sig en troja.


Vad ska jag gora?

Om en vecka ska jag gora nagot jag bara ha kunnat dromma om. Gissa vad??
Detta ska jag bara:












Flyget ar bokat

Jag har fatt mitt flyg hem. Lordagen den 18 september lamnar jag USA och landar pa sondagen i Sverige.

Jag var beredd men anda sa kom tararna.

Dock har den har resan gjort att det kanns lattare. Jag ar redo att utforska resten av varlden. Aven om det saklart kommer att vara jobbigt att lamna allt. Men den har resan var superbra for mig. Jag ar redo for nya utmaningar!


Lake Powell just nu

Skriver lite snabbt. Detta ar vad som hant de senaste dagarna och kommer att handa de kommande dagarna:

Vandring i Canyon the Chelly, jepptur i Monument Valley, Ridning i Lake Powell, helikoptertur i Grand Canyon och party buss i Las Vegas.

Jag alskar detta!

Santa Fe

Nu ar jag i Santa Fe, New Mexico. Denna lilla stad ar gammal och paminner ingenting om nagot jag sett tidigare. Alla husen ser ut som lerhus och den ar riktigt mysig. Gillar den!
Varmen har ar inte lika jobbig heller, vilket uppskattas.

Imorgon och fram till pa tisdag blir det lite olika nationalparker, vi ska hika/vandra i bergen, rida hast pa en ranch plus mycket mycket mer. Det ser jag fram emot!

Pa tisdag kommer vi till Las Vegas och dar vantar en partybuss pa oss pa kvallen. Ser fram emot det sa mycket!

Jag alskar mitt liv!

Texas

Nu ar vi i Texas. Det sags att allt ar storre i Texas sa det tals att ta reda pa.

New Orleans var toppen, alskade det! Igar sov vi i stugor nara Houston, Texas. Idag kom vi fram till Austin i Texas och nu nar vi har fatt vara rum ska vi gora iordning oss och sen aka in till stan. Ska titta pa det man ska se, ata middag tillsammans och sen forhoppningsvis ga ut.

Ah jag alskar detta! Kanner for att hoppa och skrika av gladje. Kanner mig sa lycklig och jag har verkligen "the time of my life". Varmen ar helt otrolig, igar var vi pa swamptour och det regnade som bara den. Vi tog glatt emot den. Dock hoppas jag att det var enda gangen.

Nu ar rummen visst klara. Dags att gora iordning sig.

Hoppas allt ar bra med er!


New Orleans

Nu ar vi i New Orleans. Igar var jag ute med ett par andra resenarer och kande pa deras nattliv. Hade sa kul! Alskar det!

Idag ar det en ny dag och dags att utforska denna stad vid Mississippifloden. Varmen ar fruktasvard men jag ska forsoka overleva. Hellre varme an regn.

Imorgon ska vi pa en swamptour och se krokodiler och sen beger vi oss till Texas.

Jag alskar detta och njuter for fullt!

Nashville

Nu ar jag i jattevarma Nashville, Countrymusikens huvudstad. Det ar sa varmt att man smalter bort.
Igar lagade vid mat ute i Virgina efter att ha sett Appalacherna. Sa mysigt!
Ikvall blir det att ga ut i Nashville, ata middag och lara sig nagon dans. Ska bli jattekul!

Imorgon bar det av till Elvis hem Graceland i Memphis. Efter det beger vi oss till New Orleans. Ser fram emot det sa mycket men njuter av varje dag. Trots varmen och mycket bilakande.

Hoppas allt ar bra med er!

Redo for resa

Okej, nu ar jag laddad. Laddad for en manad fylld med manga upplevelser och aventyr.
Jag ar redo att utforska resten av USA. Jag ar glad over att fa gora denna resa men min alskade syster Josefin. Imorgon far jag traffa henne.

Idag sa jag hej da till min vardfamilj, det var sorgligt. Kan bara tanka mig hur det kommer att vara om 6 veckor.
Min minsta tittade pa mig och sa: "I will miss you so much. I will call you on my pretend phone". Sa sot, sen gav hon mig en stor kram och sa: "I love you soooo much and I will always always always always love you. I will call you on my pretend phone". Haha, sa sot, min underbara tjej! Kommer att sakna dem!

Nu ska jag slappa, packa min handvska och sen ga och lagga mig. Imorgon bitti kommer snalla Marielle for att skjutsa mig till bussen.
Ska forsoka uppdatera sa ofta jag har tillfalle, sa lange jag har tillgang till internet kommer ni att fa hanga med pa resan. Hall utkik!

Nu ar jag redo! Here I come!




En Pandora berlock som jag fick av min vardmamma innan de akte.


Augusti

Oj, vad dalig jag ar pa att uppdatera.

Det ar redan Augusti. Jag jobbar min tredje sista vecka som au pair. Och spenderade min nast sista hela helg som au pair har i Saratoga med att vara barnvakt pa lordagen och pa sondagen blev det horserace, shopping och fix.

Nu ar jag ledig och ensam i huset i en timme sa jag ska satt pa musik, ta en dusch for att bli pigg och sen blir det fixa som galler. Forst ut: Packningen!!

Hoppas ni har en bra dag!

Friday night

Har kommer bilderna fran den mysiga kvallen igar med hattletning, uteservering och bio. Tack Marielle for igar!








Vad sags om den har hatten?


Den har?


Eller den har?




















Kinamat

Barnen sover efter en mycket bra dag tillsammans pa stranden och lek hemma.

Nu ska jag ata middag och slappa framfor tv:n.

Trevlig kvall allihopa!




RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se