Ready for take off

Sen kommer den där dagen då det är dags! Dags att säga hej då till familj och Sverige och istället säga hej till ditt livs äventyr!!!

Ha otroligt kul och njut av allt du får vara med om!

Det närmar sig...

Packningen är klar och det är bara dagar kvar till avresa. Då är det dags att ta vara på allt och njuta av det som Sverige har att erbjuda. Ät all din favoritmat, frossa i svenskt godis och choklad.
Och sist men inte minst, umgås med familj och vänner. Jag hade ett lyckat goodbye party med med mina vänner.

Det kommer att kännas lite sorgligt men ett år går fort och tänk på vilket äventyr du snart ska bege dig ut på!!!


Lite frågor

Tänkte svara på några frågot jag fått och som jag inte hade mejladress till.

Hannah: Hej, hur mycket kostar det att åka som au pair till USA? Får man bestämma vilken delstat man åker till? Tack på förhand!

Svar:
Jag kommer tyvärr inte ihåg hur mycket jag betalade men jag skulle gissa att det blev ca 10 000 kr. Jag tror inte man får önska längre vart man vill hamna. Det tycker jag i och för sig är bra för jag tror att man ska koncentrera sig mer på familjen än vilken delstat man vill till. Familjen är det viktigaste för att man ska trivas och det finnas hur många fina platser som helst i USA.

Matilda: låter som du haft det super bra! Kul att du är tillbaka igen för din blogg är jätte kul att läsa!:D Hade du sparat pengar länge med tanke på att det inte är helt gratis att åka till Autralien och Thailand?

Svar:
Tack! Ja, det är verkligen inte helt gratis att åka dit. Jag har jobbat i ca 1 1/2 år och sparat pengar. Det var det helt klart värt!


Vill också säga hej till Kaddy ! Kul med en läsare från Finland!

Tack även alla ni andra som kikar in här!Hemma!

Då är jag hemma på svensk mark igen. Jag har haft två helt underbara månader i Australien och Thailand. Jag har sett fantastiska ställen, träffat underbara människor och haft sol och varmt väder i stort sett hela tiden. Jag ångrar inte för en sekund att jag åkte.
Jag fick ju också träffa tre gamla au pair vänner. En vän visade mig hennes hem och liv i Australien, en annan vän I Australien bjöd mig till hennes bröllop som var ett helt fantastiskt och romantiskt bröllop på stranden. Min tredje vän, från Thailand, visade mig verkligen det icke turistiga Thailand.
Jag är så tacksam för allt jag fick uppleva!!!

Så nu är jag hemma och har energi för att fortsätta med bloggen. Ska svara på era frågor och allt också!
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se