En uppdatering från mig

Jaa, jag mår varken bättre eller sämre. Eller jaa, lite bättre kanske om jag känner efter. Men det har inte att göra med mediciner jag stoppat i mig.
Nej, utan att jag fått prata med mamma och pappa. Men framförallt att jag fick prata med mina älskade vänner Klara och Angelica. Hur kan man bli på annat än bätte humör när man pratar med dem. Snart ses vi!

Hela morgonen och dagen låg jag på mitt rum och mådde illa. Jag kände mig också ensam då ingen kom upp och frågade hur jag mådde. Hemlängtan blir alltid större när man inte mår bra så då blev det ju inte bättre av att jag inte fick tag i mamma och pappa (senare fick jag ju det). Så sjuk och ensam kände jag mig instängd på mitt rum.
Jag var hungrig men mådde illa. Jag var uttråkad men hade inte ork till någonting. Till slut gick jag upp och tog bilen och åkte iväg och hyrde två filmer.

Så resten av kvällen spenderade jag med att se två romantiska komedier (precis som jag älskar), så med romantiska komedier som medicin glömde jag nästan bort att jag mådde dåligt. Först såg jag "Hannah Montana the Movie" och sen såg jag "Ghosts of Girlfriends past". Båda filmerna var superbra! Rekommenderar dem starkt!
Åhh, romantiska filmer kan få en på så bra humör.

Nu har jag ätit lite och ska krypa ner i sängen, igen. Är trött på min säng nu.
Hoppas att jag har ork till annat än att bara ligga i sängen imorgon.

Hoppas ni är friska och krya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se