Trick or treat

Ikvall har vi gatt trick or treating. Sa kul att se alla ga runt hus till hus utkladda tillsammans med sina foraldrar. Riktig rolig tradition tycker jag.

Nu blir det att krypa ner i sangen!
Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Hoppas att du har det bra i USA! :)Jag har börjat trean nu, och ska göra ett projektarbete. Jag tänkte skriva om just au pair, jag ska göra en handbok till folk som vill åka iväg, hur hela processen går till osv. Jag tänkte göra intervjuer med 2-3 personer som är/har varit au pairer och jag undrar om du skulle vilja vara med i intervjun? Om du vill så är detta frågorna jag skulle vilja ha besvarade:-Beskriv en vanlig dag som au pair

-Positiva/negativa saker med au pair yrket

-Hur är det med hemlängtan?

-Har du fått nya vänner som du även kommer ha kontakt med när du kommer hem?

-Vad är det bästa med att vara au pair?

-En egen kommentar om hur du tycker det är att vara au pairJag tänkte även göra en liten inforuta om varje person jag intervjuar.Om du vill vara med på denna intervjun hade det varit jätte kul om jag kunde fått en bild också, den behöver inte vara på dig om du inte vill, det kan vara en bild på något annat som har med au pair att göra. Till denna inforuta hade det även varit kul att veta hur gammal du är och var i USA du befinner dig!Hoppad du vill vara med :DHa det bra!

MVH Elin Nilsson

2011-11-01 @ 12:38:53
Postat av: märta

rekommenderar du att vara au pair i usa? :) har själv funderingar på det så skulle vilja höra hur du har det osv. mvh märta (:

2011-11-01 @ 21:48:15
URL: http://pearlsandrosettes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se