Valdagen

Om någon skulle ha missat det så var det ju val igår.
Dagen började med att jag var ensam med alla fyra på morgonen. Vi dansade, sjöng och spelade intsrument till Mamma Mia i ungefär en timme. Sen gick vi ut på en promenad. Åkte cykel, traktor och barnvagn. När vi kom in igen lekte vi lite till. Sen kom min värdmamma hem. När killen sa att de varit ute tittade hon på mig som att hon inte trodde på honom. Men jag sa att vi hade varit ute på en promenad. Då säger min värdmamma: " Kan du verkligen vara så här bra?". Då sträcker man lite på sig och känner sig ganska stolt!

På min lediga tid åkte jag iväg en sväng, trots att bilen lade av en gång vid ett trafikljus så kom jag hem!
Sen pratade jag lite om valet med min värdmamma och hon sa att jag kunde följa med henne när hon skulle rösta. Blev mycket glad!
När jag började jobba åkte jag och handlade med två av barnen. Var en hel del saker som skulle inhandlas och tiden sprang iväg så jag tänkte i bilen på vägen hem att jag nog skulle få stanna hemma medan min värdmamma åkte och röstade. Tyvärr.
När vi kommer hem börjar vi med middagen och då säger min värdmamma att hon har ringt efter barnvakt så att jag kan följa med när hon röstar. Så himla snällt, jag blev såå glad :D
Vi ger barnen middag och jag badar den minsta.
Sen efter det beger sig jag och min värdmamma till brandstationen som för dagen var vallokal. Vi går in i ett bås, drar i en spak så att gardinen går igen bakom oss. Sen var det som knappar man drog ner för vilka man ville rösta på (president och lite andra människor). Det låter väldigt nytt osv, men det såg riktigt gammalt ut. Sen drog man i spaken igen, rösterna registrerades och gardinen åkte upp.

Sen var det bara att åka hem och invänta resultatet!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag saknar dig också!

2008-11-05 @ 21:15:29
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se