Solen skiner, himlen är blå

Två dagar av lovet har gått och trots att dagarna är längre och mer intensiva så har jag på något konstigt sett energi kvar när jag slutar för dagen, vilket känns jätteskönt. Igår var jag i parken med alla fyra och trots att den äldsta tjurade i en hel timme så var det en trevlig vistelse. Jag lade även alla barnen på kvällen och trots det så hade jag energi kvar när jobbdagen var slut.
I dag tog jag tre av barnen till shoppingcentret. Även det var mysigt. Vi åkte hiss, tittade på djur, gick omkring, köpte smoothies och hade det trevligt! Dock var det mindre trevligt i slutet då killen fick ett utbrott på grund av trötthet. Så då var det bara att åka hem och så blev det lunch och nap.

Idag på kvällen tog jag en promenad med den äldsta och den minsta. Den äldsta på cykel och den minsta i barnvagnen. Det var fortfarande varmt och ljust ute. Så härligt! Kände till och med doften av grillning. Kan det bli bättre?!
Den minsta satt i vagnen med solglasögonen på och kunde inte vara sötare. Såna stunder känner man att livet är väldigt bra.

Just nu har jag sett på tv med min värdmamma. Även min värdpappa slog sig ner en stund. Min och min värdmammas program går helt enkelt inte att slita sig ifrån. Trevlig stund var det och nu är det sängen som väntar.

Imorgon ska det bli ännu bättre väder, närmare 62 F. Underbart! Nu är det vår!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte berätta om veckan då din familj var där ? :D väntar på att det ska komma upp ! :) älskar din blogg !

2009-04-15 @ 19:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se