Hurting Day

Idag har det varit en jättebra dag! Hade som sagt en härlig stund i lekparken. Fick till ett kort, varav ett går att använda så det ska sättas upp på väggen. Mina svenska barn! De var så stolta och glada där de sprang runt i sina Sverige tröjor. Det värmde ända in i hjärtat att se det. Åhh, som jag älskar mina barn! Och så härligt att se dem i de svenska färgerna, gul och blå. Den lilla tjejen blev så glad när jag satte på henne tröjan att hon gav mig stora kramar. Min lilla svenska tjej!
Sen blev det en sväng för att köpa glass vilket också var riktigt trevligt! Det blev jag och mina tjejer och vi hade en mysig stund tillsammans.

Dock har det varit en "hurting day" idag. Nästan alla barn har skadat sig minst två gånger. Varav killen fick ta den störta smällen med skrapade knän och senare även ett stort blodigt sår precis vid ögat. Även jag fick en smäll på läppen så jag började blöda. Känns skönt att veta att dagen lider mot sitt slut, förhoppningsvis inga mer skador.

Nu har klockan bara tickat iväg så jag ska fixa lite innan det blir sängen.

Imorgon slutar jag, som det ser ut nu, redan vid lunch. Då ska jag iväg och träffa en annan au pair och äta lunch. Sen ska jag fixa lite innan jag ska jobba kväll. Sen ska jag få mig lite sömn innan jag är redo att jobba non stop fram till tisdag kväll.

Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Matilda! Gillar din blogg mycket och har följt den ett tag nu. Jag är aupair, kom hit i onsdags så jag är en nykomling :P ag tänkte bara höra med dig om du har några tips på hemlängtan och sådär,.. jag ska vara här tills jul då jag får semester och åker hem till min svenska familj och sen åker jag tillbaka hit efter två veckor eller något.



Så, jag har ingen direkt hemlängtan än, men jag står väldigt nära min familj, speciellt min pappa som jag redan saknar lite grann. Men jag tänkte om du hade några tips på hur man kan göra det lättare. Hur du har haft det och så? Familjen här är jättesnälla och jag har bestämt mig för att jag ska klara av det här året! Men det kanske går att göra det något lättare...

Svara gärna via min mail=)

Kramar Anna

2009-08-28 @ 13:41:59
URL: http://lifeofao.blogg.se/
Postat av: RESESNACK.

det låter så mysigt att åka iväg som aupair tycker jag. hur långt har du kvar?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se