Nästa väska packad

Min resväska är nu packad, fullpackad. Den är verkligen fylld till både längden och bredden. Men efter att ha rådfrågat min värdmamma så fanns det inget jag kunde ta bort. Det är varmt på dagarna och lite kyligare på kvällarna så det behövs både varma och tunna kläder. Sen var man ju tvungen att ta med sig egna handdukar och de tog en hel del plats i resväskan. Aja, tur i alla fall att vi inte ska flyga och har en viktgräns. Då skulle det aldrig ha gått.
Men trots att resväskan är full så känns det som att jag saknar något? Hur kan jag sakna något när hela resväskan är proppfull med saker?!

Nu har jag också min kamera i handen. Lycka! De hade bytt ut lensen plus lite andra saker. Är så lycklig över att jag kan ha med den nu på semestern. Ska dock vara försiktig med den, inte för nära vattnet. Åhh, vilken lycka jag känner just nu.

Får se vad kvällen bjuder på. Förutom tandborsten är jag packad och klar så det känns bra. Lite städning i rummet skulle dock behövas. Grillkvällen ikväll är osäker. Vore kul, har delade känslor. Men det stora frågetecknet är hur jag tar mig dit. Har ingen bil och min värdfamilj kanske behöver den andra bilen. Vi får se hur det blir.

Ha en trevlig lördagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se