Saratoga Racetrack

Martina och jag gjorde väldigt mycket när hon var här. Förutom att leka med barnen, bada i poolen osv så gjorde vi mycket andra roliga saker. En av de saker vi gjorde var att åka på Saratoga Racetrack (trav?). Jag har bara sett det på tv förutom, på de där sega sändingarna på lördagseftermiddagarna. Men att se det live var en helt annan upplevelse. Stämningen var bra och det kändes så kul att vara där. Vi bestämde oss för att satsa 2 dollar i det första loppet på att en häst skulle komma 1:a, 2:a eller 3:a. Hästen kom 3:a och det gjorde att vi vann 3 dollar. Inte mycket pengar men vårt humör var på topp. Vi bestämde oss för att chansa och satsade två dollar på att häst nummer 6 i andra loppet skulle vinna, ingenting annat. Det fick bära eller brista. Det var så häftigt att se hästarna komma springandes. De var så himla snabba. När hästarna sprang förbi där vi stod var det en kamp mellan häst nummer 2 och nummer 6 om vinsten. Efter mållinjen kom det upp att häst nummer 2 hade vunnit. Typiskt! Men sen sa dem att de höll på att titta på fotona vid mållinjen och efter några minuter sa de att häst nummer 6 hade vunnit. Vår häst! Man hade kunnat tro att det var stora pengar vi hade vunnit så glada var vi. 7 dollar tjänade vi i alla fall. Så kul! Det var dags för tredje loppet och vi satsade två dollar på att en häst skulle komma bland de tre bästa och det gjorde den så då blev vi tre dollar rikare igen. 
Efter att ha tjänat in alla våra utgifter den dagen åkte vi glada och mycket nöjda hemåt. Så kul att ha sett trav i verkligheten!


   
  










På vägen hem stannade vi på Cheescake Factory och åt en mycket god middag. Köpte med oss cheescake hem och avnjöt dem hemma framför High School Musical 3.

  

Dagen kunde inte ha varit mycket bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se