HEMMA!

Nu är jag hemma!

Det känns konstigt men riktigt bra. Så kul att se ens hus och rum igen.

Dock är jag såå trött. Har baar sovit en timem så jag hr varit vaken i ca 30 timmar. Så för mig känns det fortfarande som Onsdag.

Flygresan gick bra. Såg på filmer. Sova kunde jag däremot inte göra fast jag var jättetrött. Först såg det dock ut som att min tv inte fungerade och jag tänkte att hur mycket otur kan man ha?!

Landade och kom ut från flygplatsen och vem stod där för att hämta mig? Ingen! Pappa var fast i trafik i snökaos. Jag hade ju sagt att jag ville ha snö och snö välkommnade Sverige mig med.
Tänkte ringa pappa men kom på att mina telefoner inte fungerade. Såg en telefonaoutomat och tänkte, perfekt. Men nej, inga svenska pengar hade jag. Såg att man kunde använda kort men då kom jag på att jag inte kom ihåg pappas mobilnummer utantill. När jag stod och fudnerade på vad jag skulle göra så säger dem i speakern: "Ett personligt meddelande till.." och jag visste preis vilket namn de skulle säga. Och mycket riktigt: "till Mathilda Olsson". Pappa var fast i trafiken så jag fick ta bussen in till T-centralen. Men där hittade jag inte pappa och ingen telefon hade jag. Klockan passerade tio, den tiden då jag skulle vara på ambassaden. Var trött och släpade på mina väskor. Ingen ville låna en telefon. Till slut lånade kundtjänst ut en telefon efter att jag brast ut i gråt. Tydligen är det det som krävs. Kan bli så arg. Vart är mänskligheten där man hjälper varandra.
Hittade till slut pappa och vi begav oss till Ambassaden där jag kom in och efter 1 1/2 timme kom ut igen och allt hade gått bra.
Blev en sväng i ett kallt och snöigt Gamla stan där vi åt och fikade. Sen behav vi oss hemåt och nu är jag hemma. Känns konstigt men samtidigt precis som vanligt!

Nu ska jag gå upp till affären och köpa Lösviktsgodis!!

Nu hoppas jag att han där uppe lämnar mig ifred och låter mig ha veckor, gärna månader då allt bara går som planerat. Det räcker med jobbiga situationer nu tack.

Ha det bra så hörs vi när jag får tid. Hoppas ni förstår att jag kommer att blogga lite mer sällan.



Kommentarer
Postat av: Caroline

Behöver man åka hem och gå till ambasaden för att förlänga sitt visum?

2009-12-17 @ 19:11:31
URL: http://carolinelagerblad.blogg.se/
Postat av: Caroline

God jul på dig föresten! och tack för en trevlig blogg!

2009-12-17 @ 19:12:25
URL: http://carolinelagerblad.blogg.se/
Postat av: Maria Johansson

Guuu va härligt att va hemma!

Men fattar inte vilken otur du ska ha hela tiden? De kn ju bara bli bättre nästa år, eller hur?



Hoppas du får ett härligt "jullov" därhemma nu, käka gärna lite julskinka åt mej! :)



KRAM!

2009-12-17 @ 20:52:08
Postat av: Pernilla

Välkommen hem tjejen! Det ska bli trevligt att träffa dig igen! :D



Kramar Pernilla

2009-12-17 @ 21:57:51
URL: http://sextondenovember.blogg.se/
Postat av: Julia

Vad konstigt att du är i Sverige, jag tänker ju mig att ditt hem är i Albany. Själv jobbar jag fortfarande, min värdmamma är på julfest.. Vi ska åka till NY imorgon! Och på lördag till NYC, då hoppas jag att jag har din tur och ser någon kändis!! Har ju inte sett någon än (om man inte räknar Nicklas Bäckström och Alex Ovechkin). Hoppas du får en alldeles underbar tid i Sverige och en riktigt härlig jul! KRAMAR till min Chicago buddy :)

2009-12-18 @ 04:21:28
URL: http://hornebrant.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Åh, hur mycket otur ska du ha? Varför måste du genom ambasaden? Det fattar inte jag, du har ju förlängt ditt visum... Jag säger som Maria, ät lite äkta julskinka för min skull också.



Ta hand om dig vännen :)

Kram

2009-12-18 @ 06:48:27
URL: http://chibs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se