Fredag!

Nu är snart fredagen över hos er och här hos mig börjar kvällen och jag ska snart ner och fixa middag till barnen. Sen ska de bums i sängen så jag får en lugn kväll som barnvakt. Kanske inte riktigt så bums i säng men jag gav killen medvetet ingen nap så han kan gå och lägga sig tidigt. Iband får man vara lite smart!

Idag märkte jag att jag hade fått röda utslag över hela kroppen. Inte kul alls. Undrade vad det kunde vara och hade jag inte vetat att jag är vaccinerad mot röda hund osv hade jag blivit orolig. Fast lite orolig blev jag ändå. Min värdmamma tyckte jag skulle ringa läkaren. Hade inget nummer till läkaren så jag ringde till apoteket och de sa att det kunde vara en allergisk reaktion från min medicin. Så efter illamående och röda utslag betraktrar jag mig som allergisk mot denna medicin och har slutat upp med att ta den. Hoppas det blir bättre nu!

Som sagt ska jag snart ner och börja jobba. Men först vill jag bjuda er på en bild på min underbara lunch som jag njöt av idag. Tonfisksmögås med chips och juice. Kan inte bli mycket bättre. Min värdmamma hade köpt mig sig det när hon kom hem. Så snällt!!


Kommentarer
Postat av: Josefin

svar: Det ska jag verkligen göra.

Att läsa din blogg om hur du har det gör mig bara ännu mer sugen. Dom barn du tar hand om verkar helt underbara! Jag önskar att jag också kommer få ta hand om sådana när jag gör min resa. Men det är två saker jag undrar, hur mycket har du haft hand om barn innan? Du verkar vara grymt duktig i alla fall. Och är det svårt med engelskan? Kram!

2009-02-07 @ 12:01:12
URL: http://www.jjosefin.devote.se
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

Hahahaha Mathilda, får jag ta din bild och lägga in på min blogg och srkiva om det?

För ärligt talat, hur många gånger äter vi såhär MED CHIPS TILL hemma i Sverige?

NADA.



Hahahhaa but it's america baby!!

2009-02-07 @ 15:18:25
URL: http://louisesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se