Florida Dag 6 - Animal Kingdom

Idag begav vi oss till en annan av Dinsney Worlds parker nämligen Animal Kingdom.
Det första vi såg var "The tree of life". Ett riktigt stort träd och i stammen har de karvat ut bilder av olika djur som tex en elefant, orm, ödla osv. Häftigt! Det första vi gjorde var att gå till "Dinoland". Killen älskar dinosaurier så ett besök där skulle vi ha såklart. På vägen svängde vi in och träffade Nalle Puh, Ior och Tiger. Kul!
Efter detta gick vi till Asien och gick en vandring då vi såg lite djur som bland annat tigrar och olika fåglar. Sen gick jag och min värdmamma för att åka en karusell, " Expiditon Everest". Den var hur kul som helst. De har byggt som ett stort berg som ska föreställa Mount Everest, och när man har kommit högst upp ser det ut som att rälsen är trasig och efter att ha stått stilla i någon minut åker man bakåt in i det mörka berget, åker runt runt och sen åker vi framåt och nedåt igen. Så kul men samtidigt lite läskigt. Jag duckade ibland, eftersom det var mörkt kändes det som att man skulle slå i huvudet. Men det var hur kul som helst. Tog hand om barnen medan mina värdföräldrar åkte den. Vi tittade på apor och tog kort.
Efter det gick vi till Afrika och åt och sedan begav vi oss för att åka safari. Klev in i en buss och sedan åkte vi iväg. Jag har aldig varit i Afrika men det kändes verkligen som att vara i Afrika, det såg ut som Afrika (landskapet osv) och det kändes som Afrika (vägarna var så guppiga att bussen hoppade hit och dit). Riktigt häftigt var det och vi såg djur som elefanter, krokodiler, noshörningar. lejon osv. Riktigt rolig resa.
Kom tillbaka och ställde oss för att se paraden i Animal Kingdom. De hade gjort det riktigt snyggt med en massa olika låtsatsdjur som gick förbi. Riktigt snyggt gjort.
Efter paraden begav vi oss hemåt.
Ännu en mycket bra dag, den här gången på Disney Worlds Animal Kingdom.
Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se