4th of July

Nu tänkte jag ta och berätta om min 4th of July helg.

I fredags åkte vi till en vän till min värdmamma på lite 4th of July firande (fast på den tredje juli). Det blev grillning, lek, musik, marshmallowsgrillning, umgänge osv. Riktigt trevligt! Och huset vi var i var så himla fint! Dock hade vi tur för det hade regnat hela dagen men på kvällen blev det uppehåll så vi kunde sitta på altanen och i bakgrunden hade vi regnbågen. Jag fick mycket beröm över tårtan jag hade med mig som jag hade gjort själv innan vi åkte dit. De var så imponerade och också väldigt imponerade över att jag hade gjort tårtan helt själv från bröjan (här i USA är det väldigt vanligt att man köper mixer och bara tillsätter några ensataka saker som tex ägg). Den blev minst sagt uppskattad och den var verkligen jättegod! 
På lördagen blev det inte så mycket firande. Det blev en lugn dag. Jag åkte till Saratoga och tittade lite vilket var kul. Sen åkte jag hem och satt med scrapbooking. Riktigt skönt faktiskt!

 
Dagen till ära bar jag rött och vitt plus mitt halsband

På söndagen städade jag och rensade HELA mitt rum OCH min toalett. Kände mig väldigt nöjd efteråt. På kvällen åkte vi till Country klubben där det var 4th of July firande. Det var hoppborgar, ballonger, popcorn, sockervadd, fried dough osv. Jättemycket folk var det också. Allt hölls utomhus. Ett band spelade och det fanns även en jonglör. Riktig trevlig stämning! Vid nio bänkade sig alla på filtar i en sluttning för att titta på fyrverkerier. Jag kan inte beskriva det men det var så magiskt, så himla häftigt. Man satt så nära fyrverkerierna och det var så stämningsfullt. Fyrverkerierna var väldigt väldigt bra också. Satt med den lilla i knät och hon var jätteduktig trots att hon var lite rädd. Då och då höll hon för ögonen men skrattade också ibland. Och jag var inte heller rädd, vilket för dem som känner mig är riktigt bra. Jag njöt faktiskt av det hela. En jättetrevlig kväll som jag aldrig kommer att glömma. 
Helgen blev ett perfekt firande av 4th of July!
Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se