Silver Bay

Så var man hemma från sin första au pair kurs på Silver Bay.

Sarah och Trine kom och hämtade mig vid halv sju i fredags och vi körde upp till Silver Bay. Efter ca en och en halv timme var vi framme och vi checkade in. Fick ett rum över våra förväntingar med egen toalett och dusch. Perfekt! Gick och hade välkomstmöte. Vi stannade kvar och satte oss vid ett piano och spelade och sjöng. Så himla mysigt!
Sen gick vi och lade oss.

Gick upp vid sju på lördagsmorgonen. Åt en jättegod frukostbuffé som bestod av allt från våfflor, yoghurt, scrambled eggs, bacon, bagels och frukt. Så gott!
Efter frukosten var det dags för den första lektionen och vi hade valt "American History Highlights". Jag tyckte det skulle bli kul och intressant och det var det faktiskt. Kände mig dock ganska trött. Men det var intressant!
Efter det var det dags för den andra lektionen och då var valet " Discodancing". Det var kul och jag kände hur kul det skulle vara att börja dansa igen. Vi hade en timme på oss och fick lära oss några grundsteg. Kul!

Sen var det lunch och efter det var det dags för ännu en lektion. Den här gången hade vi något som hette "Performance Art". Vi pratade om teater och de olika rollerna som finns i filmer och sen var vi i grupper och hittade på en egen sketch. Jag, Sarah och Trine var i en grupp tillsammans med en kille från Tyskland och en tjej ifrån Ryssland. Det var riktigt roligt och de var så kul att se de andra gruppernas sketcher. Skrattade så mycket!
På lektionen tyckte jag att jag kände igen en tjej från Norrköping. Hon var så lik den tjejen och hette samma sak så efter lektionen gick jag fram och frågade om hon var från Sverige och Norrköping. Och det var hon!! Det var så himla roligt, kan faktiskt inte förklara hur glad jag blev. Hon var så trevlig och att träffa henne gjorde verkligen min helg! Så kul!
Vi fick lite fritid och då begav sig jag, Sarah och Trine till gymmet och tränade. Det kändes riktigt bra!
Sen var det middag och efter det samlades alla au pairer i en lokal och hade lekar med personalen. Det var så himla roligt och jag (och alla andra) skrattade hur mycket som helst! Så kul! Efter det satt vi och pratade med lite andra au pairer. Gick och åt glass och sen var det disco som gällde. Gick dit och vi var de första som började dansa. Men musiken var så dålig så det slutade med att vi gick därifrån och satt och pratade med två andra svenska au pairer. Trevligt!
Sen var det sängen!

I söndags gick vi upp vid sju, gjorde iordning oss och plockade iordning och sen gick vi och åt frukost. Efter det hade vi en lektion i Amerikanskt teckenspråk. Det var riktigt intressant och kul. Tyvärr bara att man inte kan använda samma teckenspråk i Sverige. Efter den timmen var det dags för vår sista lektion som var "American Criminal Justice". Tiden gick fort och han som höll i det hann inte säga så mycket men det han sa var ganska intressant trots att han hela tiden försökte vara rolig. Efter den sista lektionen var det dags att åka hem och lämna Silver Bay.
Efter ett stopp på Mc Donalds var vi hemma igen. Trots en jättetrevlig helg så var det skönt att komma hem. Min femåriga tjej sprang fram och gav mig en stor kram och sa att hon hade saknat mig och sa att hon gråtit efter mig igår kväll. Så söt! Alla blev glada över att se mig vilket verkligen värmde. På kvällen busade jag och myste med den minsta. Hon var så söt att jag inte kunde sluta skratta och släppa henne.

Au pair helgen på Silver Bay var över mina förväntningar. Det var verkligen jättekul och trevligt! Jag träffade en del härliga au pairer som man utbytte erfarenheter med vilket var kul. Tänk att man har samma "jobb" men att det kan vara sååå olika.
Den här helgen kommer jag verkligen att kunna leva på länge. Det var så kul att träffa nya människor och att vara borta en helg får en verkligen att känna att det är väldigt skönt att komma hem.

Så nu behöver jag bara skriva två uppsatser på fem sidor var, en om mig själv, och en som har något med USA att göra, så har jag fått mina 3 credits. Då är det bara 3 credits kvar.

Som sagt, en mycket rolig helg i Silver Bay! Förena nytta med nöje helt enkelt!

Här kommer lite bilder från helgen. Klicka på dem för att få dem större.
    
Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se