Bad, bad, bad

Jaa, så skulle man kunna beskriva kvällen. Ensam med alla fyra som ingen av dem riktigt hade sin bästa dag. Skojar inte när jag säger att jag var helt svettig efteråt när barnen var i säng. Jag tror inte att jag någonsin kommer att ångra mitt beslut att förlänga, men en dag som denna undrar man om ett år inte räcker. Kände mig inte som världens bästa au pair idag då jag försökte och försökte att inte skrika för att få barnen att lyssna och göra som jag sa. Det tar på krafterna att hålla emot känslora kan jag lova. Det sista jag skulle göra var att tömma en grej på matrester, men jag var så trött att jag tappade hela grejen på golvet istället och allt skvätte upp överallt. Den minsta såg det och bara satte sig på golvet och skrattade. Även om jag bara kände för att gråta så kunde jag inte göra annat än att skratta.

Hade dock ett bra avslut på kvällen då jag och min värdmamma såg på tv. Men efter det kom jag på att jag hade missat Grey´s Anatomy. Och inte vilket avsnitt som helst, ett väldigt viktigt sådant. Kan inte säga för mycket pga er i Sverige men jag hoppas innerligt att jag kan hitta en repris.

Nu ska jag sova. Imorgon är det fredag. Som min värdmamma sa, imorgon är det fredag och sen är det helg, tänk på det! Och det ska bli så skönt! Jag har lite att fixa men jag ser verkligen fram emot helgen. Speciellt efter idag! Och imorgon blir en ganska lugn och bra jobbdag.

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Rematchen går framåt, jag pratade med en familj i NY state idag! Dom bor i Rye och har en pojke på 13månader. Dom verkar jättetrevliga men jag har en familj i Arlington som hade möte ikväll så jag vet inte om dom är i rematch eller inte än. Om dom är det ska jag få se deras ansökan innan jag bestämmer mig om NY familjen. Dom verkar super trevliga men det skulle samtidigt vara skönt att vara kvar i DC området, jag känner mig så himla hemma här. Ja min sista dag i denna familjen är imorgon, jag ska bo hos en kompis över helgen och kanske i veckan om det behövs.



Jag tänkte på en annan sak när jag läste "att välja organisation". CC är väldigt bra i Sverige och jag har hittils fått bra hjälp. Men man måste ligga på väldigt mycket när man är i rematch, jag har fått ringa dom flera gånger och säga samma sak för allt tar sådan tid, det är ju värt att tänka på också. Jag har också en kompis som knappt fick någon hjälp alls när hon bytte familj och så beror det väldigt mycket på vilken LCC man har. Min här har varit jättebra men många av mina kompisar säger att deras LCCer är jättedåliga. Tänkte bara att det är bra att ta med lite negativa saker också, men jag ångrar inte att jag valde CC ändå!

Kramar!

2009-05-08 @ 05:55:12
URL: http://hornebrant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se