"That was a great walk, thank you!"

Dagen har rullat på bra. Har dock känt mig väldigt trött. Tog med de två minsta ut på en promenad och det hjälpte att komma ut i den friska och kalla luften. Vi lekte kurragömma och hade kul. När vi kom in sa killen: "That was a great walk, thank you". Det gjorde mig så glad!
Sen lekte barnen medan jag lagade tacos. Till min glädje åt barnen riktigt bra.

Sen kom min värdmamma hem och vi åt tillsammans innan hon åkte iväg på möte. Jag försökte få barnen i pyamas och redo för sängen. Man lär sig så många olika knep när man är au pair. Och jag får erkänna att om de inte funkar så brukar jag ta till mut och hot. Men målet är alltid att försöka att inte göra det. Men det är så lättare, och funkar snabbare.

Till slut hade alla barnen på sig pyamas. Alla var trötta så det var bara att lägga den första, sen den andra osv. Var ganska trött när den fjärde och sista var i sängen. De kom ut några gånger också vilket inte är kul.

Jag tycker inte om trötta barn, inte i kombination med envishet heller. Det är så läskigt för jag ser så mycket av mig själv i den äldsta tjejen. Hur envis som helst!

Idag har jag som sagt känt mig jättetrött. Tittade mig precis i spegeln och det ser ut som att jag har påsar under ögonen. Så jag gissar att det är ett bevis på att jag snart ska krypa ner i sängen.

Sovmorgon imorgon. Det är alltid något!
God natt!


Som ni ser har vi liite mindre snö här än i Sverige.


Jag älskar mina skor! Så bekväma!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! Något som jag har tänkt på, finns det något IKEA-varuhus i närheten av Albany? :)

2010-02-03 @ 15:04:55
URL: http://johannaupair.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja oj, där var inte mycket snö :P nu har vi runt en halv meter, INTE KUL! haha

2010-02-03 @ 16:04:16
URL: http://waako.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se