Välkommen hem

Så blev det dags att skriva om mina två underbara veckor i Sverige. Tanken var ett inlägg men det är så många bilder att det blir ca 5 stycken. Detta är första delen.

Resan började bra och det var lycka att se skylten med destination Stockholm. Huvudstaden välkomnade mig med ett snökaos. Efter kaos och Ambassadbesök kunde Pappa och jag ta en sväng genom ett snöigt Stockholm och Gamla stan. Det blev kinabuffé, varm choklad och stoora kanelbullar.
De första dagarna hemma i Sverige blev det riktigt god svensk frukost, tandläkaren, besök hos mormor och morfar, pizza med syster, köp av julgran och julklappsspel med släkten. Det blev också en sväng till stan med syster där vi åt en mysig lunch och shoppade julklappar. Det blev också kärt återseende av kära vänner. Anna och Erika lagade wok och Sofia och jag bakade pepparkakor, tog en vinterpromenad och fikade. Mys!
Det blev också tjejkväll hos Klara med glögg, godis och skvaller. Jag njöt av ett snöigt Sverige, av räksmörgås med mamma och av svenskt godis.

Det var underbart att vara tillbaka!

 

Stockholm:  

    

 

  

 

  

 

  

 

   
 
 


Jag säger välkommen hem
Bara kom som du är
Välkommen främling och vän
När alla lamporna tänds finns det rum för dig här
Välkommen hem igen

Kommentarer
Postat av: Sofia

Lovely pics! Lovely Mattis! I miss you and love you so much! :)

2010-01-11 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se